1op1 Flow traject

Wil je meer harmonie ervaren in je dagelijkse leven?

Laat je dan inspireren door mijn unieke aanbod en persoonlijke aandacht.

Mijn kernwaarden zijn: vrijheid, vrolijkheid, vreugde, vrede en ware zelf. Deze waarden verbind ik in mijn werk en leven. Ruim 25 jaar heb ik, vanuit verschillende functies, ervaring in de welzijnssector en dienstverlening. Hiernaast ben ik zo’n 13 jaar ondernemer en ben ik ooit gestart met een Shiatsu, Healing en Yoga praktijk. Al mijn kennis en ervaringen komen nu samen in mijn huidige aanbod. Mijn specialisme is het zoeken naar verbindingen. Ik zal jou op mijn geheel unieke wijze begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsprocessen.

 

Wanneer een Flow traject?

Als je de verbinding met jezelf kwijt bent geraakt en geen focus meer hebt

Bij slaapproblemen en stressgerelateerde klachten

Bij steeds terugkerende fysieke en/of emotionele klachten

Bij een grote verandering in je leven; zoals echtscheiding, een verlies van een dierbare, verlies van je baan, het uithuis gaan van je kinderen……

“Na begeleiding van Asha zijn mijn stress, mijn indrukken van de dag en mijn vermoeidheid volledig getransformeerd naar kalmte, rust en stilte. In haar training is er een goed evenwicht in in-en ontspanningsoefeningen. Er is ook aandacht voor de yoga als levensleer, waarin inspirerende affirmaties, meditatie en de pranayama ook deel uitmaken.Ik vind dat Asha op een prettige en authentieke manier begeleiding geeft.”

Maudy

Individueel Flow traject

Wat houdt het in?

Na dit traject heb je de tools voor meer flow en ontspanning in je dagelijkse leven

Meer verbinding met je ware zelf

Volledige aandacht voor je persoonlijke bewustwordingsprocessen

Meer balans, vreugde en focus

“Ik vind dat ik door de begeleiding van Asha meer handvaten heb gekregen om zelf gericht aan de slag te gaan (ook door middel van de Chakra cursusmap) om meer bewust te worden van mijn lichaam en waar er zich blokkades vinden.”

Kim V.

” Het werken met de chakras heeft me geholpen om te voelen waar mijn basis is, waar je je vertrouwen kunt voelen in jezelf, het heeft me ook geleerd waar ik mijzelf kan ontspannen om mij open te stellen voor anderen en waar ik mijn eigen kracht kan voelen stralen. Maar wat me bovenal een belangrijke sessie was, dat was de sessie waarin we de hartchakra behandelden. Doordat ik in een echtscheiding zat vond ik het lastig tijdens de les om bij mijn gevoel van liefde te komen, vooral de liefde voor mijzelf, er leek een schil omheen te liggen. Heel wonderlijk vond ik het dat de dagen erna dat gevoel weer ging stromen. Door de intentie weer duidelijker vanuit mijn hart te voelen lukte het me ook beter om de dingen te zeggen die voor mij van waarde zijn en daar voor te gaan staan.”

Anoniem

Ontdek hoe je meer flow in je leven brengt

Vraag een gratis Flowgesprek aan

Tijdens dit gesprek kijk ik samen met jou waar op dit moment de meeste stress ligt.
En of mijn flowtraject geschikt is voor jou.

Flow Levensenergie is een handelsnaam van Asha Life Coaching - Kvk nr 24441936  - Copyright 2021
Website gemaakt door Webbouwen aan de keukentafel