Van een stressvol 2020 naar een lichter 2021 met meer zelfliefde & verbinding

Speciaal voor professionals en zelfstandigen die werkzaam zijn in de zorg&welzijnssector organiseer ik in januari 2021 een aantal gratis online workshops:

Gratis online workshop van een stressvol 2020 naar een lichter 2020 met meer zelfliefde & verbinding op zondag 10 januari  en vrijdag 15 januari 2021 van 10:00 tot 12:00 uur!

2020 zullen we niet snel vergeten. Het was een jaar als nooit tevoren. Een jaar dat ons leven op veel vlakken ingrijpend is veranderd.

Het is ook een jaar waarin we uitdrukkelijk zijn uitgenodigd om ons leven onder de loep te nemen. En zowel in ons werk en privéleven een nieuwe basis te leggen.

Professionals in de zorgenwelzijnssector hebben in 2020 een extra grote werkdruk ervaren. Door stress en hoge werkdruk is er ook een groot aantal professionals en zelfstandigen tijdelijk of langdurig uitgevallen. Zij hebben geen idee hoe zij verder moeten.

Misschien herken jij je hierin en stel je jezelf de volgende vragen:

pijl Hoe zorg ik ervoor dat ik meer energie ga ervaren

pijl Hoe zorg ik ervoor dat ik beter kan slapen?

pijl Hoe zorg ik ervoor dat ik rust krijg in mijn hoofd?

pijl Hoe zorg ik ervoor dat ik meer balans krijg in mijn werk en privéleven?

Ik hoop van harte dat je niet in de angst en stress blijft zitten, maar dat je open staat voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden.

Eind 2019 heb ik, na twee ingrijpende operaties, mijn wake-up call ontvangen en heb ik belangrijke keuzes gemaakt voor mijn eigen welzijn. 

Ik heb hulp gevraagd en ervaren hoe waardevol het is als je de juiste begeleiding ontvangt. Voor het eerst heb ik geïnvesteerd in persoonlijke (business)coaches, het is echt niet nodig om altijd alles zelf te doen. 

2020 is voor mij een jaar geweest van zelfreflectie, bewustwording en ja, ook van persoonlijke groei en een nog sterkere hartsverbinding met mijzelf en mijn omgeving. 

Door mijn krachtige keuzes in 2019 en 2020 heb ik nu veel meer rust, plezier en balans in mijn leven. Kan ik goed onderscheid maken in hoofd- en bijzaken en kan ik met mijn tools snel shiften naar focus en verbinding met mezelf en mijn omgeving. En dat gun ik jou ook!

Verlang jij ook naar meer energie, ontspanning en balans en wil jij:

vinkje Je fitter voelen?

vinkje Meer ontspanning en plezier ervaren in je dagelijks leven?

vinkje Meer balans in je werk en privéleven?

Op zondag 10 en vrijdag 15 januari 2021

Organiseer ik een gratis online workshop -van een stressvol 2020 naar een lichter 2021 met meer zelfliefde & verbinding-.

In deze workshop gaan we aan de slag met belemmerende en beperkende overtuigingen die ervoor zorgen dat we veel stress ervaren en niet goed voor onszelf zorgen. En:

vinkje Leer je hoe je verbinding maakt met jezelf.

vinkje Laat ik je zien hoe je weer balans en plezier kunt ervaren in je dagelijks leven.

vinkje Leer ik je hoe je je hele lichaam in korte tijd kunt ontspannen.

En ik heb aan het eind van de workshop nog een waardevolle, persoonlijk cadeau voor je!

Ken jij iemand voor wie deze workshop waardevol is, deel dan gerust deze link.

Over Asha

Asha heeft, vanuit verschillende dienstverlenende functies, 25 jaar ervaring in de zorg- en welzijnssector. Zij heeft van dichtbij ervaren hoe het is om met passie je werk te willen blijven doen in een steeds veranderend werkklimaat. Naast haar baan is ze ook al meer dan 10 jaar zzp’er. Zij heeft een shiatsu- en yogapraktijk gehad en heeft veel klanten mogen begeleiden naar meer bewustwording en balans. In 2020 heeft Asha besloten om met al haar opgedane kennis en levenservaring professionals in de zorg- en welzijnssector te begeleiden. Als levensenergiecoach en flowexpert helpt ze jou met alle liefde meer harmonie en balans in je werk- en privéleven te krijgen zodat jij met nieuwe energie je mooie werk kan blijven voortzetten. 

Asha Amrita

DOE JE MEE?

04 februari 2021 van 19:30 – 21:30 uur

DOE JE MEE?

05 februari 2021 van 10:00 – 12:00 uur