Chakra Flow Training Online

Voor meer bewustwording in je eigen processen

Chakras zijn energiepunten in je lichaam. Gedurende je leven kan de energiedoorstroming in je lichaam, door vervelende gebeurtenissen, wat stagneren. Dit kan leiden allerlei fysieke, emotionele en/of mentale problemen.

Mijn unieke Chakra Flow Training, welke ik jarenlang al in groepsverband en 1op1 heb gegeven, kan jou inzichten in je eigen processen geven. Deze training richt zich op de 7 hoofdchakras en bestaat uit 7 modules. Met de video’s en opdrachten werk je gedurende 7 weken zelfstandig aan je eigen welzijn. 

Je hebt twee jaar lang toegang tot mijn Happy Flow Academy en je kunt de training gedurende deze periode elke keer weer voor jezelf herhalen. Hierdoor krijgt je waardevolle inzichten in je eigen groei, persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsprocessen.

Jouw investering in jezelf: €777,- (incl. BTW)

De deuren van mijn Happy Flow Academy openen op 11 januari 2024

Wanneer een Chakra Flow Online Training?

pijl

Als je moeite hebt om je te focussen

pijl

Bij steeds terugkerende fysieke en/of emotionele klachten

pijl

Bij slaapproblemen en stressgerelateerde klachten

pijl

Als je de voorkeur hebt om geheel zelfstandig aan de slag te gaan met de training

Na deze training van Asha zijn mijn stress, mijn indrukken van de dag en mijn vermoeidheid volledig getransformeerd naar kalmte, rust en stilte. In haar training is er een goed evenwicht in in-en ontspanningsoefeningen. Er is ook aandacht voor de yoga als levenskunst, waarbij inspirerende affirmaties, meditaties en adem ook deel uitmaken. Ik vind dat Asha op een prettige en authentieke manier deze training heeft opgezet.

Maudy

Chakra Flow Training Online

Wat houdt het in en wat brengt het je?

Na dit traject heb je de tools voor meer flow en ontspanning in je dagelijkse leven eigen gemaakt

Meer verbinding met je ware zelf

Inclusief heldere video’s, bestanden en een online werkboek

Aandacht voor je persoonlijke bewustwordingsprocessen

Meer balans en focus in je dagelijks leven

Twee jaar toegang tot mijn Happy Flow Academy

“Ik vind dat ik door de begeleiding van Asha meer handvaten heb gekregen om zelf gericht aan de slag te gaan (ook door middel van het werkboek en opdrachten) om meer bewust te worden van mijn lichaam en waar er zich blokkades vinden.”

Kim V.

Het werken met de chakras heeft me geholpen om te voelen waar mijn basis is, waar je je vertrouwen kunt voelen in jezelf, het heeft me ook geleerd waar ik mijzelf kan ontspannen om mij open te stellen voor anderen en waar ik mijn eigen kracht kan voelen stralen. De hartchakra was voor mij het belangrijkste deel. Doordat ik in een echtscheiding zat vond ik het lastig om bij mijn gevoel van liefde te komen, vooral de liefde voor mijzelf, er leek een schil om mijn hart te liggen. Heel wonderlijk vond ik het dat de dagen erna dat gevoel weer ging stromen. Door de intentie weer duidelijker vanuit mijn hart te voelen lukte het me ook beter om de dingen te zeggen die voor mij van waarde zijn en daar voor te gaan staan.

Anoniem

Ontdek hoe je weer meer verbinding met jezelf krijgt

Meld je aan voor deze unieke Online Chakra Flow training en stel gerust je vragen

Flow Levensenergie - Kvk nr 88948250  - Copyright 2024
Website gemaakt door Webbouwen aan de keukentafel