Over mij

Asha Amrita

Levensenergiecoach en trainer met als specialisatie Raja Yoga I Bewustwording I Stressmanagement.

Ik help zelfbewuste vrouwen die vanuit hun functie of onderneming betrokken zijn bij het welzijn van anderen en die nu zelf tegen een burnout dreigen aan te lopen om meer balans en levensvreugde te ervaren in het dagelijkse leven.

Mijn aanpak is gericht op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele vlak.

Vanaf jongs af aan ben ik geinteresseerd in zingeving en het hogere. Voor mij was het heel normaal om met God, of het universum te communiceren op mijn manier. Als kind keek ik dan naar de sterren en de maan.

Van huis uit heb ik het katholieke geloof, de Islam en het Hindoeïsme meegekregen en ervaren dat God liefde is. Ik ben mijn ouders dankbaar voor deze basis. Het geloof an sich en de bijbehorende rituelen en gewoonten zijn voor mij ondergeschikt aan mijn spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling. De essentie voor mij is dat je een goed mens probeert te zijn en dat je een ieder op je pad met liefde en respect benaderd. We zijn allemaal met elkaar verbonden.

Tijdens een Yoga studiereis naar India (Rishikesh) in 2010 heb ik een intens thuiskomen mogen ervaren. Vanaf dit moment is het voor mij helder dat Raja Yoga mijn pad is. Mijn weg naar verbinding met mijn ware zelf. De filosofie van Raja Yoga en de vedische geschriften, zoals de Bhagavad Gita en de Yoga Sutras, is tijdloos en biedt oneindige mogelijkheden tot zelfonderzoek en bewustwording. Yoga is voor mij een Way of Life geworden, een anker in de turbulentie die het leven soms kan geven. Mijn spirituele naam is Amrita Devi Dasi.

Ik neem jou met alle liefde mee op jouw reis richting je ware zelf, zodat ook jij jouw licht en liefde gaat delen met je omgeving. En dat hierdoor meer liefde, vrede en solidariteit wordt verspreid in heel de wereld.

 Om Shanti Shanti Shanti

Vrede in jezelf, Vrede met je omgeving en Vrede in heel de wereld

“Asha is een ontzettend integer en warm persoon, ze laat een ieder zijn eigen proces en pad volgen en straalt uit dat dit goed is. Waardoor ik zeker weet dat ik nog door wil gaan met de sessies bij Asha.  Persoonlijk vond ik het ook erg mooi om te ervaren wat het zingen van mantras, het werken met klankschalen en muziek kan toevoegen. Het gaf mij de extra verdieping waardoor ik beter in contact kwam met mijzelf. “

Anoniem

Asha is een heel warm persoon. Asha stelt je op je gemak en luistert oprecht naar je verhaal. Na een sessie ervaar ik altijd een ontspannen gevoel in mijn lichaam maar ook meer rust in mijn hoofd. Omdat Asha je met veel liefde en geduld begeleidt zou ik dit ook aan anderen aanraden!”

Anoniem

“Ik was op zoek naar meer verdieping, naar iemand die mij kon helpen om dichter bij mijzelf te komen en dat te leren beheersen, zodat ik het kan vasthouden. De rust in mijzelf te vinden en dit op te zoeken als ik het nodig heb. Dankjewel Asha voor je begeleiding.

Anoniem

Flow Levensenergie is een handelsnaam van Asha Life Coaching - Kvk nr 24441936  - Copyright 2021
Website gemaakt door Webbouwen aan de keukentafel