Ervaringen

Laat je inspireren door ervaringen en quotes van anderen…

Asha is een heel warm persoon. Ze stelt je op je gemak en luistert oprecht naar je verhaal. Na een sessie ga ik altijd weg met een ontspannen gevoel in mijn lichaam maar ook met rust in mijn hoofd. Omdat Asha je met veel liefde en geduld begeleidt zou ik dit ook aan anderen aanraden!

Kim

Het traject bij Asha heeft mij geholpen dat ik minder last heb van mijn lichamelijke klachten. Ik ervaar meer rust, concentratie en positief denken en ben mij bewuster van mijn lichaam en geest.

Anoniem

Asha is een ontzettend integer en warm persoon, ze laat een ieder zijn eigen proces en pad volgen en straalt uit dat dit goed is.

Anoniem

Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen om dichter bij mijzelf te komen en dat te leren beheersen, zodat ik het kan vasthouden. De rust in mijzelf te vinden en dit op te zoeken als ik het nodig heb. Het traject bij Asha gaf mij de extra verdieping, waardoor ik beter in contact ben gekomen met mijzelf.

Anoniem

Mijn Yoga Nidra ervaring was geweldig, emotioneel en ontspannen.

Anoniem

Na de Yoga Nidra sessie voelde ik me meer aanwezig in mijn lichaam.

Anoniem

Yoga Nidra heeft me meer (be)rust(ing) en kalmte gebracht.

Anoniem

Na de Yoga Nidra sessie voel ik me rustiger en gelukkiger. Het heeft mij een diepe ontspanning gebracht.

Anoniem

Yoga Nidra voelt als thuiskomen, na een sessie voel ik mij voldaan en ontspannen. Echt heel fijn.

Anoniem

Na de Chakra cursus van Asha zijn mijn stress, mijn indrukken van de dag en mijn vermoeidheid volledig getransformeerd naar kalmte, rust en stilte. In haar training is er een goed evenwicht in in-en ontspanningsoefeningen. Er is ook aandacht voor de yoga als levenskunst, waarbij inspirerende affirmaties, meditaties en adem ook deel uitmaken. Ik vind dat Asha op een prettige en authentieke manier deze training heeft opgezet.  

Maudy

Ik vind dat ik door de begeleiding van Asha meer handvaten heb gekregen om zelf gericht aan de slag te gaan (ook door middel van het werkboek en opdrachten) om meer bewust te worden van mijn lichaam en waar er zich blokkades vinden.  

Kim V.

Het werken met de chakras heeft me geholpen om te voelen waar mijn basis is, waar je je vertrouwen kunt voelen in jezelf, het heeft me ook geleerd waar ik mijzelf kan ontspannen om mij open te stellen voor anderen en waar ik mijn eigen kracht kan voelen stralen. De hartchakra was voor mij het belangrijkste deel. Doordat ik in een echtscheiding zat vond ik het lastig om bij mijn gevoel van liefde te komen, vooral de liefde voor mijzelf, er leek een schil om mijn hart te liggen. Heel wonderlijk vond ik het dat de dagen erna dat gevoel weer ging stromen. Door de intentie weer duidelijker vanuit mijn hart te voelen lukte het me ook beter om de dingen te zeggen die voor mij van waarde zijn en daar voor te gaan staan.  

Anoniem

Flow Levensenergie - Kvk nr 88948250  - Copyright 2024
Website gemaakt door Webbouwen aan de keukentafel